Nieuwe iHerb bestelling - De Groene Meisjes (2024)

Omdat wij het zelf altijd heel leuk vinden om te zien wat andere bloggers/foodies/Instagrammers bij iHerb besteld hebben, maken we er tegenwoordig een beetje een gewoonte van om onze bestelling ook even te ‘showen.’ Benieuwd naar welke goodies we dit keer geshopt hebben?

Zoals altijd kijken we niet alleen bij de food-afdeling op iHerb, maar ook bij de cosmeticaspulletjes. Hier vinden we altijd weer producten die we in Nederland (nog) niet kennen. Het valt ons vaak op hoe mooi de verpakkingen van deze producten zijn! Kijk bijvoorbeeld eens naar deze fles:

Eigenlijk wilde ik hem al hebben nog voordat ik wist wat het was. Het bleek een rozenwater tonic te zijn. Zonder alcohol en met aloë vera. Ik was al een tijdje op zoek naar een milde reiniger voor mijn gezicht, dus deze fles leek me ideaal. En inderdaad, het is een heerlijk product. Na het gebruiken van deze tonic voelt mijn huid zó zacht en fris! Het ruikt ook nog eens heel erg lekker, naar rozen en met de frisheid van aloë vera. I like! Het is een grote fles en hij kost omgerekend €6,29. Later zag ik dat er van dit merk (Thayers) ook nog allemaal andere soorten tonic zijn… ojee, ik hoop dat ik me de volgende keer kan inhouden!

Jamie is helemaal into de etherische olie en kocht deze citroenolie (die echt mega mega sterk naar citroen ruikt) van €3,68 en kamille-jojoba olie van €5,78. Beide superpuur en lekker van geur.

En dit is de uitvinding van de eeuw: kant-en-klare poedertandpasta in een flesje. Op basis van baking soda. Kan je natuurlijk ook zelf maken, maar dit is wel erg lekker makkelijk. Er zit een lekker fris muntsmaakje aan. Je tanden poetsen met poeder is eventjes wennen, maar doordat baking soda erg goed schuimt als het vochtig wordt, wordt het al gauw normaal. Het is een ontzettend natuurlijke manier van je tanden poetsen en het bevalt ons erg goed! Dit flesje kostte €3,56 en is goed voor héél veel poetsbeurten.

Deze Apple Cider Vinegar van Bragg is niet per se een cosmetica product, maar ook niet per se een food-product. Je kan het namelijk voor beide doeleinden gebruiken. Van apple cider vinegar kan je zelf een tonic maken, maar je kan er ook je haar mee wassen, het door je smoothies gooien of er mee in bad gaan. Kortom; het is een geweldig natuurlijk product en je kan er allerlei kanten mee op. Deze fles zie je alle Amerikaanse YouTubers en bloggers gebruiken, dus wij moésten hier natuurlijk ook voor gaan ;) De fles kost €2,84.

En dan door naar de food-sectie: coconut flakes (2 zakken, want ernstige verslaving) en amandelen. Kan je dit niet in Nederland vinden? Nou, de coconut flakes zie je niet zo vaak in de schappen liggen, maar de amandelen natuurlijk wel. Alleen bij iHerb is zo ongeveer alles een stuk goedkoper dan in Nederland, dus als je dan toch gaat bestellen… Amandelen gebruiken we veel. Bijvoorbeeld om melk van te maken, of koekjesdeeg. En de coconut flakes? Die strooien we over banana softserve of yoghurt, voor een beetje bite en een heerlijke kokossmaak. De cococnu*t flakes kosten €2,38 en de amandelen €6,46.

En tot slot: een kilo sushi rijst en 50(!) nori vellen. Beide organic en in grote verpakkingen. We kunnen weer even vooruit! De sushi rijst kost €4,38 en de nori vellen €13,98.

Niet op de foto; baking soda en arrowroot. Beide in groot verpakkingen van het merk Bob’s Red Mill. Atijd handig in grotere hoeveelheden in huis te hebben.

iHerb bestellingen maken ons echt enorm blij. Soms zijn mensen bang om te bestellen van een Amerikaanse website, maar dat is echt niet nodig. Wij doen het al 3 jaar en er is nog nooit iets fout gegaan. We hebben ook nog nooit bij hoeven te betalen bij de douane of iets dergelijks. Ook niet bij duurdere bestellingen. Dit keer hadden we een vrij hoog bedrag, omdat we ook nog spullen voor iemand anders mee bestelden. Toch was dit ook weer geen probleem en hoefden we niks bij te betalen. De bestelling is er altijd al binnen een paar dagen. In dit geval bestelden we op zondagavond en kwam het donderdagochtend al binnen. Ideaal!

Als jij ook een keer bij iHerb wilt bestellen en je bestelt voor de eerste keer, dan hebben we een kortingscode voor je. Bij bestellingen vanaf 40 dollar (dat is €29) krijg je 10 dollar (dat is €7,27) korting op het totaalbedrag, als je de codeZIJ963gebruikt. Bestel je voor onder de 40 dollar? Dan krijg je met deze code 5 dollar korting op je bestelling! (wanneer je deze code gebruikt, krijgen wij een kleine commissie betaald.)

Mocht jij ook gaan bestellen bij iHerb, dan horen wij heel graag wat jij gekozen hebt! Misschien hebben wij er voor een volgende bestelling ook weer iets aan :)

Nieuwe iHerb bestelling - De Groene Meisjes (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6179

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.